Skärmflygklubben Göteborg

Lägerskola 2022

Resan är nu fulltecknad. Du som anmäler dig nu hamnar på reservlista

Äntligen! Den 4-7:e augusti är det dags för vår årliga Lägerskola i Norge. Här har du chans att ta bergsbehörighet, prova på distans och flyga så mycket du orkar i Hemsedal och där omkring.

I år har vi 21 platser att erbjuda. Ett antal platser kommer vara reserverade för Studenter som vill ta bergsbehörighet under 1 vecka, därefter kommer även dessa platser att släppas till anmälningslistan, först till kvarn gäller...


Avresa:

Vi kommer att åka tidigare än du någonsin gjort tidigare på Torsdagen den 4 augusti så att vi anländer efter lunch i Hemsedal för incheckning, invägning och inflygning. Resan kommer att ske i 3 minibussar.


Boende:

Vi kommer att bo i en storhytta med sängplatser i våningssängar och dubbelsängar så är ni två så skriv gärna det på din anmälan.


Mat:

Frukost och en grillkväll med hamburgare o korv ingår.


Flygning:

I år har vi tänkt att återigen flyga tills vi inte orkar mera. Flygningen kommer att ske i Hemsedal med omnejd typ Gol, Geilo o kanske Aurland beroende på väder o vindriktningar.


Instruktörer:

Ronny Helgesen, från Termikk og Rotor, med medhjälpare kommer att vara våra lokala guider även i år. Ronny är mycket meriterad instruktörer och tillhör eliten av tävlingspiloter i PWC.

Vi har även med svensk instruktör, Mattias Rydefjärd, meddela oss om du vill ta bergsbehörighet då det tillkommer en kurskostnad på 3000:- för uppgradering av licens.

Är det inte flygbart kommer vi att hålla teoripass på ämnen som passar den norska flygningen (till exempel att sving og snu betyder sväng).

Pris:

Pris: 3 500 SEK kommer det att kosta och då ingår resa, logi med frukost, transporter till starter och en grillkväll.


Anmälan sker via vårt formulär, som öppnas här på måndag den 13/6 kl 18. Anmälan är bindande och bekräftelse på din plats kommer senast efter en vecka när samtliga platser är släppta (även de förtursplatserna som finns för kursdeltagare). Tidpunkt för inbetalning av anmälningsavgift får du i bekräftelsen på din plats tillsammans med lite utförligare information.


Ange önskemål om kursflyg och Speciella önskemål (typ jag vill ha mitt pinnbröd medium rare eller är vegeterian/allergi)


Anmälan är bindande och turordning är först till kvarn.


Väl mött!

Erika och Georg

för SFG

Resan är nu fulltecknad. Du som anmäler dig nu hamnar på reservlista