Skärmflygklubben Göteborg

Klubbdag "Event Kareby"

Boka in datumet för årets klubbdag i Kareby. Lördag den 3 september träffas vi på Äventyrscenters vinschfält för att flyga och umgås. Söndag 4/9 kan bli reservdag så håll dig uppdaterad via våra kanaler.

  • När? Lördag 3 september. Söndag 4/9 har vi som reservdag.
  • Var? Karebyfälten
  • Vad händer? Vinscha, flyga, umgås


Under hela lördagen har du som är medlem i  SFG chans att flyga din egen utrustning gratis = fri vinschning. Du måste dock ha vinschbehörighet om du ska flyga själv.


Visst har du fått många frågor om din hobby? Nu har du chansen att bjuda EN familjemedlem, en vän eller varför inte bjuda en kollega på tandemflyg, kostnad för tandem endast 500 kr.
OBS - Endast EN tandempassagerare per medlem. Piloten måsten också vara med själv på fältet. I mån av platser och tid kan flera (endast) familjemedlemmar flyga.


Vi planerar att dra igång flyg vid 12-tiden men lyssna av aktivitetstelefon 070-66 77 210 på eventdagen för definitivt klockslag. Eventet kan komma att ställas in med kort varsell PGA väder.

Efter succén med Thaivagnen förra året har vi bestämt att vi kör samma även iår. Klubben bjuder dig och din tandempassagerare på mat och dricka. Är ni fler som kommer och vill ha mat så meddela oss detta i kommentaren i anmälan så får du möjlighet att köpa mat på plats, pris blir ca: 110:-/person.

Vi kommer att hålla på tills det är mörkt eller tills vi inte orkar flyga mer.


Alla medlemmar är givetvis välkomna att delta men återigen, för att få flyga själv måste du ha vinschbehörighet.


Du anmäler dig via formuläret nedan. Vi vill att alla som tänker komma anmäler sig. Detta för att vi behöver planera bl.a inköp av mat. Kommer du oanmäld så kan vi inte garantera dig att du får mat eller klubbpris på tandem.


Vid inställt event kommer information via hemsidan, Telegram och Facebook. Lyssna även på Äventyrscenters aktivitets telefon samma dag som eventet.


 Varmt välkomna!

Klubbdag
Event Kareby

Nu får du chansen att prova på skärmflyg. Anmäl dig NU. Begränsat antal platser.