Skärmflygklubben Göteborg

Paramotor egen kontroll

Du som flyger med motor, läs här!!!

Att kontrollera sin motor varje år är ett bra sätt att se till att motor är i bästa skick. Motor som du själv gått igenom och vet är i bästa trim, ger dig bästa och säkraste flygupplevelse.

Att få träffa andra likasinnade piloter, tjata PM, köra egenkontroll av din motor och dessutom göra det med en mycket kunnig handledare. Det är drömmen för alla PM piloter.


Nu ordnar SFG just en sådan aktivitet där du kommer att kunna få svar på alla dina frågor om din motor. Du kommer att kunna meka med den, kontrollera alla funktioner och se till att sommaren blir till en fantastisk flyg sommar, när du vet att din motor fungera som den ska i alla flyg.


Vi kommer att träffas på ÄC lokaler, strax utanför kungälv och vi kommer att ha Fredrik Ivarsson, som är något av en expert på området med under kvällen. Klubben kommer att bjuda på dricka och något lätt att äta under kvällen.


Det hela är helt gratis för dig som är medlem i SFG, men vi vill att du anmäler dig via formuläret nedan så vi kan förbereda aktiviteten och köpa in fika.


Var: I ÄC lokalen i Kareby. Murhammarvägen 15.

När: 3 maj kl. 18 - 21


Om du inte är medlem i klubben, tillkommer en avgift på 150:-. Du kan självklart även enkelt bli stödmedlem i klubben genom att betala medlemsavgiften på 300:- innan aktiviteten via SSFFs webshop, då kommer du även att kunna delta i alla andra av klubbens aktiviteter under året.


Varmt välkommen

Habib och SFG styrelsen