Skärmflygklubben Göteborg

Klubbdag "Event Kareby"

Boka in datumet för årets klubbdag i Kareby. Lördag den 3 september träffas vi på Äventyrscenters vinschfält för att flyga och umgås.

  • När? Lördag 3 september.
  • Var? Karebyfälten
  • Vad händer? Vinscha, flyga, umgås


Under hela lördagen har du som är medlem i  SFG chans att flyga din egen utrustning gratis = fri vinschning. Du måste dock ha vinschbehörighet om du ska flyga själv.


Visst har du fått många frågor om din hobby? Nu har du chansen att bjuda EN familjemedlem, en vän eller varför inte bjuda en kollega på tandemflyg, kostnad för tandem endast 500 kr.
OBS - Endast EN tandempassagerare per medlem. Piloten måsten också vara med själv på fältet. I mån av platser och tid kan flera (endast) familjemedlemmar flyga.


Vi planerar att dra igång flyg vid 12-tiden men lyssna av aktivitetstelefon 070-66 77 210 på eventdagen för definitivt klockslag. Eventet kan komma att ställas in med kort varsell PGA väder.

Efter succén med Thaivagnen förra året har vi bestämt att vi kör samma även iår. Klubben bjuder dig och din tandempassagerare på mat och dricka. Är ni fler som kommer och vill ha mat så meddela oss detta i kommentaren i anmälan så får du möjlighet att köpa mat på plats, pris blir ca: 110:-/person.

Vi kommer att hålla på tills det är mörkt eller tills vi inte orkar flyga mer.


Alla medlemmar är givetvis välkomna att delta men återigen, för att få flyga själv måste du ha vinschbehörighet.


Du anmäler dig via formuläret nedan. 


Vid inställt event kommer information via hemsidan, Telegram och Facebook. Lyssna även på Äventyrscenters aktivitets telefon samma dag som eventet.


 Varmt välkomna!